29. marts – 30. marts 2019

Aarhus

Tidspunkt: Fredag aften: 19 – 21 • Lørdag: 9:30 -17

Pris: 150 kr. introaften (75 kr. medlemspris Holistisk Center)
750 kr. hele lørdag (375 kr. medlemspris Holistisk Center)

Sted: Holistisk Center, Mejlgade 95. 3. sal Aarhus C

Betaling: MobilePay eller bank overførsel

Information: 25753070 • www.breema.dk • info@breema.dk

Workshoppen afholdes på dansk eller engelsk afhængig af
deltagernes sprogkundskab.

Du kan tilmelde dig ved at bruge nedenstående formular.

Cornelia Weiss er psykolog i privat praksis og certificeret Breema instruktør, har studeret Breema siden 2001. Først tiltrukket af Breema i oplevelsen af indre fred i den accepterende atmosfære i en Breema-klasse, opdagede hun snart, at Breema tilbyder en rig og praktisk tilgang til sundhed og selvindsigt. Breema har været en vigtig del i hendes liv og hendes arbejde med klienter lige siden.

“Livet er nu. I dette øjeblik har vi mulighed for virkelig at sige ja til livet og yde vores bedste til at gøre det harmonisk og tilfredsstillende.”

Breema® bodywork giver muligheden for at opleve hvad det vil sige at være tilstede i hvert øjeblik, i hver bevægelse. Ved at arbejde med fuld deltagelse, single moment / single activity og Breemas andre ni principper for harmoni, kan vi opleve den virkelige betydning og værdi af at være til stede.

Breema er en praktisk, jordnær metode, der via berøring og bevægelse støtter forbindelsen mellem kroppen, sindet og følelsen (body-mind connection). Når vi er nærværende kan vi berige vores forhold til os selv og andre og bringe mere mening og bevidsthed til vores hverdag. Breema udøves fuldt påklædt på gulvet på et komfortabelt underlag. I de mange variationer af dynamiske bevægelser, er der et samspil mellem giver og modtager (mutual support) der støtter fysisk fleksibilitet, vitalitet, mental klarhed og følelsesmæssig balance.

Begge workshops er en introduktion til Breema filosofien og Breema kropsarbejde. Fredag aften får du nogle smagsprøver på både Selv-Breema øvelser og enkle parøvelser. I lørdagens workshop går vi mere i dybden. Du vil lære in fuld Breema kropsbehandling samt få mere indblik i hvordan du kan bringe Breemas 9 principper ind i det daglige liv. Der kræves ingen tidligere Breema erfaring for at deltage i vores workshops.

Breema® is a servicemark of the Breema Center


Du kan tilmelde dig ved at bruge nedenstående formular.

Workshop tilmelding

Vil gerne deltage i